OPKØB AF ALLE SLAGS BILER
– Hurtig Skrot er din lokale autoforhandler. GRATIS
TRANSPORT OG AFMELDING

Salg af Bil

Vil du gerne sælge din brugte bil? Hos Hurtig Skrot køber vi alle slags biler, om så det er en Skoda eller en Mercedes. Vi giver en gratis vurdering af din bil og betaler dig op til 400.000kr. for den

Mange synes at det er besværligt at sælge sin bil. Vi gør det simpelt. Alt vi skal bruge er dine oplysninger i kontaktformularen, og så vil vi sende dig et tilbud uden du behøver at gøre mere.

Hvad er min bil værd?

For at få en gratis vurdering af din bil hos Hurtig Skrot, skal du blot starte med at udfylde vores formular på siden med din bils oplysninger.

Efter vi har modtaget formularen vil vi gå igennem vurderingsprocessen og vende tilbage med et tilbud som er bindingsfrit

Bilens værdi afhænger især af bilens kilometer og årgang.

når du har modtaget din fulde vurdering af din bil vil du blive sendt et tilbud om at købe din bil for op til 400.000 kroner, hvorefter vi kommer og henter din bil på den placering der er nemmest for dig.

Hos Hurtigskrot kan du altid være sikker på at få en vurdering der afspejler hvad din bil er værd

 

Kontakt os for en gratis vurdering
af din bil!

eller ring på 91 84 58 27

Vurdering af Din Bil

1. Udfyld Formularen

Udfyld vores formular, eller ring til os

2. Få og Godkend Tilbud

Vi sender dig et tilbud som du kan vælge at godkende

3. Afhentning af Bil

Vi kommer og henter din bil, hvor det passer dig bedst.

4. Afregning

Vi afregner kontant eller digitalt

Kan din bil køre?

Kan din bil ikke kører? Intet problem. Vi beder dig bare informere os om dette inden afhentning så vi kan tage kontakt til vores autotransporter.

Hvis din bil har været involveret i et uheld, eller på anden vis er blevet ødelagt og havareret, kan du kontakte os, hvorefter vi vil afhente bilen på stedet så du ikke behøver at tænke på transport. Den klarer vi.

Kontakt os for en gratis vurdering
af din bil!

eller ring på 91 84 58 27

Gratis afmelding af nummerplader

Hos Hurtig Skrot sætter vi en ære i at have et højt serviceniveau. Og det kan ses på alle de små ting vi gør for vores kunder. For eksempel tilbyder vi gratis afmelding af nummerplader til alle vores kunder, samt rådgiver dem med hensyn til alt papirarbejdet. Vi føler det er vigtigt at vores kunder går herfra med en god oplevelse.